Olyan napirendre álltam rá, amely egyszerű: Alenka Kompasová

Alenka Kompasová sikeres naturál testépítő versenyző fitness model kategóriában. Elsőre világossá válik, hogy nem a túlsúllyal küszködik, és annak ellenére velünk étkezik. Azt, hogy hogyan kapcsolja össze a hivatásos sportot és az egészséges étkezést, megtudja a történetéből.

Sziasztok. A munkámban fontos az állandó mozgás és az egészséges táplálkozás. A fitness központok rendszeres látogatását ezért kiegészítettem a dobozos diétával. Élsportolóként nincs szükségem arra, hogy testsúlyomat csökkentsem, de az étrendemre így is vigyázni kell. És pont ebben segít nekem az eDiéta. Annak köszönhetően egyszerűen, változatosan, jól, és főleg egészségesen táplálkozom. Az étkezés ilyen módjánál az a legjobb, hogy nem kell törnöm a fejem azon, hogy mit készítsek ebédre vagy vacsorára, az eDiéta ezt megoldja helyettem. Amikor elindulok hazulról, egy dobozt magammal viszek, és a konditeremben később megeszem.

Nálam személyesen az eDiéta egy olyan napirendet állított be, amely működik, és valóban egyszerű. Dobozokban 5 ízletes étel naponta, amelyeknek már előre örülök. Ezt egészítsék ki például csak néhány perces sétákkal hetente szép környezetben, és máris egészségesnek fogják magukat érezni. Mindazoknak szorítok, akik úgy döntöttek, hogy egészségesen fognak élni, és a dobozos diétát választották az eDiéta.sk szerint.:)

dieta-pre-zeny-klasik.png
Szeretném csökkenteni testsúlyomat Írja le Ön is történetét
Mi segítünk, megfőzzük az ételt és elvisszük Önnek
dieta-pre-muzov-klasik.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - klasszikus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk