Az életstílusomat újra ellenőrzés alatt tartom: Stanka

Az életem korábbi szakaszában karcsú voltam. Ha mégis akadt néha valamennyi súlyfelesleg, azt úgyszólván „kívánság alapján“ lefogytam. Huszonöt éves korom után ez a rendszer kezdett lassan összeomlani, én pedig ezt figyelmen kívül hagytam. Sikerrel. Amikor végre elkezdtem foglalkozni a kilóimmal, önmagában a sport nem segített, és a munkával terhelt sietős életemben nem tudtam betartani egyetlen táplálkozási rendszert sem.

A rám nehezedő nyomás, gyakran éjszakáig nyúló munka, és fokozatos arra való rászokás, hogy a reggel kávéval és értekezlettel kezdődik és az első étkezés egy gyors ebéd, majd este mindent be kell pótolni, azt okozták, hogy egyszerűen nem voltam képes ebből az életből visszafordulni. 178 cm magassággal néhány év alatt sikerült hihetetlen módon felszedni 30 kg-ot. Eleinte ráadásul azt mondták az emberek, hogy igen jól nézek ki, mert korábban túlságosan is sovány voltam. Talán azért is tűnt úgy sokáig, mintha a testsúlyom rendben lett volna. A riasztás csak akkor indult be, amikor a boltban nem bírtam felvenni a kabátot, mert a szárát nem tudtam áthúzni a könyökömön, igen a könyökömön, a karomig el sem jutottam, és nem tudtam magasszárú csizmát hordani, mert egyiket se tudtam bekapcsolni a vádlimnál. Sok jó ruhám a kukában végezte – én pedig depresszióba kerültem. A jobb étkezés bevezetését célzó néhány kísérlet megbukott az első nagyobb munkateher miatt. Egyszerűen arra sem volt időm, hogy ételt készítsek magamnak. Egy ideig naponta szenvedtem a konditeremben. Az eredmény: labdarúgói vádli és felszedett 3 kiló. A kívánt hatás nem jelentkezett, bár a tornázás legalább a hangulaton javított. Többek között rendszeresen szenvedtem a migrénem miatt. Hetente egyszer mindig megszabadultam a stressztől, amikor leadtam a projektet. Az eDiéta nem mint utolsó, hanem mint egyetlen remény maradt meg számomra, mert tudtam, hogy külső segítség nélkül nem leszek képes megoldani a problémát. Elsősorban megszűnt az időhiánnyal kapcsolatos probléma. Hasonlóképpen az a kérdés is megszűnt, hogy mit lehetne megenni. Nem kellett foglalkoznom az étel készítésével, a kalóriák keresésével és számításával, és élni tudtam hektikus, munkával terhelt életemet. A futár naponta meghozta az ételt tartalmazó csomagot, és én minden hétfőn előre örültem, milyen új ételt kóstolhatok meg.

A valódi életem harminc éves korom után kezdődik, nem kell oda több súlyfelesleg

Az önbizalomhiány miatt egyhavi programmal kezdtem. Olyan jól működött, hogy megrendeltem a következő, árban kedvezőbb 3 hónapos programot is. Ez az időszak nemcsak arra volt elég, hogy lefogytam az első 13 kilómat, de egyúttal meg tudtam változtatni étkezési szokásaimat, reggeliztem, és vacsorára nem ettem túl sokat... A diéta befejezésétől számítva eltelt 6 hónap, én pedig következő 7 kilót fogytam. Nemcsak hogy nem jött a kísértet jojó hatás képében, de az életmódomat úgy meg tudtam változtatni, hogy újra ellenőrzés alatt tartom testsúlyomat. És van itt még egy óriási plusz, amiről nem is sejtettem, hogy ez lehetséges – a migrénjeimet nagyrészt a rendszertelen életvitel okozta. Már az eDiéta elején kezdett csökkenni gyakoriságuk, és mostanában már csak ritkán fordul elő. Mindezért köszönet az eDiétának.

dieta-pre-zeny-klasik.png
Szeretném csökkenteni testsúlyomat Írja le Ön is történetét
Mi segítünk, megfőzzük az ételt és elvisszük Önnek
dieta-pre-muzov-klasik.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - klasszikus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk