Az Önök ételei meglepően ízletesek: Galanek Emil

Néhány héttel ezelőtt a Markíza TV Telereggel című műsorában nézőknek lehetősége nyílt, hogy 3-hónapos eDiétával való egészséges és diétás táplálkozásra vonatkozó utalványt nyerjenek. A nézők érdeklődése óriási volt. Ki ne szeretne három hónapon át diétás ételeket kapni otthonába? Úgy, hogy nem kell közben főznie, vásárolnia, kalóriát számolnia, és ennek ellenére még fogyni is fog? A szerencsés nyertesek egyike Emil (38) úr. Az eDiéta férfiaknak szánt diétáját nem győzi eléggé dicsérni. Annyira elégedett, hogy bekapcsolódott a felesége is, néhány ismerősével együtt.

„Soha nem voltam az alakommal teljesen megelégedve. Amikor pedig 25 éves koromban leszereltem a katonaságnál, hirtelen elkezdtem hízni. Azóta kisebb vagy nagyobb túlsúllyal mindig küszködtem, felváltva diétáztam, aztán feladtam, és egy idő után a kilogrammok mindig kamatostul visszatértek.

Ráadásul a feleségemmel együtt szálltunk a kilókkal szembeni harcba. Nem mintha annyira nagy szüksége lett volna rá - habár az ikrek megszületése után ráragadt az az egy-két kilócska. De főleg támogatni akart, és segíteni, hogy ne veszítsem el az egészséges étkezésben és a fogyásban való ösztönzést. Így tehát „dobozos“ diétán élünk mindketten, én a férficsomagot a feleségem pedig a nőit fogyasztja. 

"Mindenféle szándék vagy erre irányuló igyekezet nélkül, ötletet adtam néhány ismerősömnek"

Az első nap féltem, hogy a porció nem lesz elég, éhes leszek, és ilyenkor bizony elég morcos tudok lenni. Amióta kapom az eDiétát, néhány nap elteltével el kell mondanom, hogy a test kezdi megszokni a más, rendszeres ételadagokat, és így minden rendben van. Azt nem mondhatnám, hogy nem ízlett volna. Sőt ellenkezőleg, az ételek meglepően ízletesek voltak. Ha nem lennének ikreink, nem is járnánk boltba bevásárolni, mert mindenről gondoskodtak helyettünk. Eddig soha nem jutott volna eszembe, mennyire kényelmes lehet ez. Mennyi időt megspórol az ember, ha nem kell gondolkoznia azon, hogy mit főzzön - ráadásul úgy, hogy az egészséges és ízletes legyen, és közben ezzel fogyni is tudjon. De még ha sportra is volna időm... Másrészt két 7 hónapos gyermek mellett van mozgás bőven. Ezért hiszem, hogy a kilóim elindulnak lefelé, és a megelégedettség nőni fog. És be kell vallanom, nemcsak nálunk otthon. Lehet, hogy a megelégedettségem fertőző, mert az eDiéta ételeit kezdték rendelni a munkahelyemen a kolléganőim is. Mindenféle szándék vagy erre irányuló igyekezet nélkül, ötletet adtam néhány ismerősömnek Hiába, a jó dolgok önmagukat hirdetik. És így fogyunk, egészségesen élünk, és ráadásul annyival több időnk van, amit addig az ételkészítéssel elvesztettünk. És ki az, aki nem akarna ilyet?!“

dieta-pre-zeny-klasik.png
Szeretném csökkenteni testsúlyomat Írja le Ön is történetét
Mi segítünk, megfőzzük az ételt és elvisszük Önnek
dieta-pre-muzov-klasik.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - klasszikus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk