Kellemes meglepetés volt számomra, hogy ez működött: Krestanko Erika

Korábban soha nem volt gondom a súlyommal, de ez a második terhességem alatt változott meg, amikor is 30 kg felesleget „sikerült“ felszednem. Ezek a kilók aztán csaknem egy évig rajtam maradtak, egészségügyi gondjaim lettek, ízületi fájdalmak, hullott a hajam ... és elkezdtem keresni annak módját, hogyan javíthatnám egészségügyi állapotomat. A heti 3 alkalommal történő „szenvedés“ a fitnessben részhatást eredményezett, javult az állóképességem, de ami rosszabb volt, a kilók nem mentek le olyan ütemben, mint ahogy gondoltam.

A „csodadiétákban“ nem bízom, ezért egyet sem próbáltam ki, csak a saját józan eszemre támaszkodtam, néhány fajta ételt korlátoztam, az étrendemben sok zöldség kapott helyet, de a két gyermek, kutya, férj és munka melletti rendszertelen étkezés csak „egy újabb aranyszög a koporsóba“. Így hát a kilók is maradtak.

Már igen hosszú ideje az étrendem nem volt olyan változatos.

A munkámnak köszönhetően hallottam az eDiétáról, elolvastam a szükséges információkat, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Kellemes meglepetés számomra, hogy ez így működik, még akkor is, ha a kilók nem fogynak olyan gyorsan, de ez egy életmódváltás, az étel valóban nagyon ízletes. Kiválóan érzem magam. Már igen hosszú ideje az étrendem nem volt olyan változatos. Lényegében semmiről nem kel lemondani, csak kisebb és rendszeres adagokat fogyaszt az ember, betartja az ajánlott folyadékbevitelt. A hozzáadott értéket a megtakarított idő jelenti, amelyet családjára, hobbira, vagy önmagára fordíthat, mivel így elmarad a bevásárlással és főzéssel töltött idő.

dieta-pre-zeny-klasik.png
Szeretném csökkenteni testsúlyomat Írja le Ön is történetét
Mi segítünk, megfőzzük az ételt és elvisszük Önnek
dieta-pre-muzov-klasik.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - klasszikus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk