Az egészséges étrenddel az életminőségem pozitívan változott: Simkó Martina

Az eDiétáról egy gimnáziumi osztálytársamtól hallottam, és aztán természetesen az internetről. Szerettem volna többet megtudni, ezért ott megtaláltam az összes szükséges információt.

eDiétát naponta kaptam, és nem volt gondom azzal, hogy mit fogok enni. Néha ráadásul többet is kaptam, mint amit napközben enni szoktam, de az étel 5 adagra való helyes elosztásával elkerültem a farkaséhséget és este aztán nem ettem válogatás nélkül mindent, amit csak találtam a hűtőben.

Mivel, hogy az édesség a gyenge pontjaim közé tartozik, és a gyomrom nincs 100 %-os állapotban, az eDiéta mellett döntöttem, hogy egész napi kiegyensúlyozott étrendem legyen.

A diétákat általában véve nem szerettem, és soha semmilyet nem tudtam betartani, de ez nem egy klasszikus diéta - Ez egy élet- és étkezési mód váltás. Már nem kell kifogásokat keresni, hogy nincs időm enni, az étel egyszerűen el van készítve. Az egyetlen probléma az, hogy ha a család többi tagja számára is ételt készít, először Önnek kell jóllaknia, hogy a családnak készített ételből aztán ne egyen. Viszont az eDiéta ösztönzést ad a családnak készülő ételekre vonatkozóan. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy az étel valóban finom volt és változatos, és tisztán és szépen volt becsomagolva.

A futárok igen rugalmasak, meg lehet velük egyezni, hol és mikor hozzák el Önnek az ételt.

dieta-pre-zeny-klasik.png
Szeretném csökkenteni testsúlyomat Írja le Ön is történetét
Mi segítünk, megfőzzük az ételt és elvisszük Önnek
dieta-pre-muzov-klasik.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - klasszikus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk