Az eDiétával minden olyan kényelmes volt: Danka

Honnan szerzett tudomást az eDiéta tervezetről?

Először az újságban láttam az eDiétával kapcsolatos reklámot, aztán a barátnőmmel találkoztam, aki az eDiétát már hosszabb ideje fogyasztotta, és a fogyásával nagyon meg volt elégedve. Az interneten megtaláltam a www.edieta.sk honlapot és rendeltem. Aztán a futár elkezdte nekem is hordani az egész napra szóló ételadagot tartalmazó táskát.

Mennyi ideig étkezett az eDiéta segítségével?

Elkezdtem 2011.03.14-én, és 2011.06.10-ig fogyasztottam, tehát ez 3 hónap volt, ez idő alatt csak az eDiéta ételeit fogyasztottam, és ez tökéletesen működött. Már az első hét után elindult a testsúlyom lefelé, ami nagy lelkesedést adott, ezért elkezdtem azzal, hogy megrendeltem egy havi adagot, de amikor szemmel látható volt és éreztem, hogy ez működik, betartottam 3 hónapot is, mert úgy gondolom, hogy ez egy megfelelő időszak arra, hogy az ember elég jó eredményt elérhessen

Milyen hatást ért el ezzel az étkezéssel?

Főleg a testsúlycsökkenés, ez volt számomra a legfőbb szempont, a kilóim egyenletesen csökkentek, három hónap alatt 12,5kg-ot fogytam, de ami a legfontosabb, hogy ez nem jelentett szenvedést, mint amikor az ember egyedül igyekszik lefogyni, és állandóan azon gondolkozik, mit készítsen magának, mi az amit ehet a diéta alatt és mi az, amit nem.

Az eDiétával minden olyan kényelmes volt. Kitűztem magam elé valami célt – akkor nem tudtam mennyire volt reális –, azt sikerült teljesítenem. Összekötöttem mindezt a tornával, amellyel többé-kevésbé már hosszabb ideje foglalkozom, de önmagától a tornától a súlyom nem változott, rájöttem, hogy ez az étrend megváltoztatásával gyorsabban fog menni. Az étrend a fontos, azon múlik 75-80% arányban a siker, a többi a torna – alakformálás.

Mit üzenne azoknak a nőknek, akik szeretnének lefogyni?

Azt, hogy ne keressenek kifogásokat, hogy nem érnek rá, hogy már mindent kipróbáltak, stb. Csak el kell kezdeni, és kitartani, az eredmény megmutatkozik, és meg kell jegyeznem, hogy ez nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is vonatkozik.

Ha valaki úgy dönt, hogy lefogy, de még nem határozott annak módjáról, annak szívesen ajánlanám az eDiéta segítségével való fogyást. Először az ember talán magasnak tartja a 9,90 EUR/nap árat, de én megértettem, hogy ennem mindenképpen kell, és a diéta ára tulajdonképpen a rendes körülmények közt az ételre elköltött pénz és a 9,90 EUR/nap különbözete. Végső soron meglepődtem, hogy ez a különbözet egyáltalán nem olyan nagy, és még nem számítottam bele, hogy naponta hazahozták nekem az ételt, és azt nem kellett otthon megfőznöm.

Hogy érzi magát?

Nem tudom, ismeri-e azt az érzést, amikor évek után magára veszi azokat a ruhákat, amelyek igen hosszú ideig a szekrényben voltak, mert nem mentek fel az emberre. Ez az öröm és a megkönnyebbülés érzése. Azt mondanám, hogy kellemesen érzem magam, és az is jól esik, ha az embert mások is megdicsérik.

dieta-pre-zeny-klasik.png
Szeretném csökkenteni testsúlyomat Írja le Ön is történetét
Mi segítünk, megfőzzük az ételt és elvisszük Önnek
dieta-pre-muzov-klasik.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - klasszikus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk