Fontos információk

  • a megszakítás előtt 2 nappal 12:00 óráig jelenthető be a diéta megszakítása (a szünetelés idején eltelt napok a program végén pótolva lesznek)
  • az étkezés kezdetének dátumát önállóan meghatározhatja
  • a szállítás mindig vasárnap, kedden és csütörtökön történik 18:00 és 22:30 óra között
  • hétvégi szállítás vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
  • amennyiben allergiás valamilyen ételre, kérjük tájékoztasson erről a Megjegyzések rovatban

Méregtelenítés Extra 28 napos

Az évek – vagy talán évtizedek – hosszú során összegyűlt mérgező anyagok megakadályozzák, hogy az ételben található hasznos anyagokat a szervezet a célnak megfelelően fel tudja használni. Ennek az az eredménye, hogy azt érzi, mintha elfogyna az energiája, szervezetének "elemeit" fel kellene töltenie, kifacsartnak érzi magát és a kedvenc farmernadrágját nem bírja begombolni?

„Ezen táplálkozás alapja abban rejlik, hogy viszonylag rövid időn belül – 28 nap alatt (28 napig tart a sejtek regenerálódása) – az ételben lévő magas rosttartalomnak köszönhetően, kitisztítja a bélflórát a felgyülemlett meg nem emésztett ételektől, és így a megtisztított bélfalakon keresztül pótolni tudja (a legnagyobb arányban a zöldségekben található) a szervezet azon ásványi anyagait, amelyek biztosítják a sejtek vízháztartását, a zsírok emésztését, a sejtnövekedést, azok hidratáltságát és a kollagénrostok megújulását, aminek eredménye a teljes regenerálódás, a szervezet megújulása, és ezt követően egy felesleges kilóktól mentes fiatalos kinézet. Az ilyen étel valódi gyógyszerré alakul át, amely hozzájárul lelke és teste épségéhez. De a legfontosabb, hogy ne térjen vissza az eddigi helytelen táplálkozási szokásaihoz, amelyek azt a problémát okozták, melynek megoldásán most dolgozni szeretne. Változtassa meg a BEMENETET és megváltozik a KIMENET is.“ Mondja Antónia Mačingová – a 28 napos méregtelenítés szerzője.

Az eDiéta által készített négy hetes méregtelenítés után, bókokat fog kapni, fiatalabbnak fogja magát érezni, és amikor a próbafülkében valami trendi ruhát felpróbál magára, tetszeni fog önmagának. Megszabadítja a beleket a felgyülemlett mérgező anyagoktól, kártékony baktériumoktól, így helyreáll a belek mikroflórája, ami serkenti az emésztést és az immunrendszert.

 

28dni-detox.png
Megrendelés Méregtelenítés Extra 28 napos
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk

Árjegyzék

 ár
Méregtelenítés Extra 28 napos
jelenleg nem kapható
* ingyenes hűtőkocsikkal történő szállítás

Megrendelés

Méregtelenítés Extra 28 napos

1. Az Ön rendelése
Az étkezési program kezdete pillanatnyilag hétfő, vasárnap esti szállítással. A szállítás 15:00 és 22:00 óra között történik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hétvégi szállítás a péntekivel együtt kerül kézbesítésre.
 
 

Javasoljuk, ha szeretné szervezetéből eltávolítani a nemkívánatos salakanyagokat, ez könnyít az emésztési rendszerén, és határozottan jobban elindítja a fogyást.
2. Az Ön elérhetőségi adatai
3. Szállítási adatok
4. Vasárnapi szállítás*
Hétvégi szállítás, vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
3. Ajándékutalvány

Ajándékutalvány mintája. Az Ön számára generált utalvány az Ön email címére fog megérkezni a rendelés elküldése után. Az utalványt gond nélkül ki tudja nyomtatni.


4. Ajándékozott személy adatai
Automatikusan az utalványra kerül
5. Megjegyzés

Megjegyzés: Az űrlap elküldésével elfogadja a kereskedelmi feltételeket 

Referenciák


podte-do-toho-28dni-detox.png
Megrendelés Válassz minket, mert mi
bevásárlunk, megfőzzük és kiszállítjuk
aaa