Fontos információk

  • a megszakítás előtt 2 nappal 12:00 óráig jelenthető be a diéta megszakítása (a szünetelés idején eltelt napok a program végén pótolva lesznek)
  • az étkezés kezdetének dátumát önállóan meghatározhatja
  • a szállítás mindig vasárnap, kedden és csütörtökön történik 18:00 és 22:30 óra között
  • hétvégi szállítás vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
  • amennyiben allergiás valamilyen ételre, kérjük tájékoztasson erről a Megjegyzések rovatban

Vegetáriánus

Ön is úgy gondolja, hogy a legjobb kirántott hús a karfiol? Vagy csak kíváncsi arra, milyen íze van a „növényevők“ életének?

A vegetáriánus életmód a leginkább elterjedt, és egyúttal legrégebbi formája az alternatív táplálkozásnak. Van aki számára ez egy küldetés, másnak erkölcsi kérdés, vagy pedig (egy) az egészséges étkezés lehetősége. Függetlenül attól, hogy az életmód miatt akar vegetáriánus lenni, vagy ez Ön számára annak módja, hogy könnyebben lefogyhasson, tudunk Önnek segíteni. A vegetáriánus ételnek elég változatosnak kell lenni, és bőségesen tartalmaznia kell olyan növényi eredetű fehérjét, amelyet az ember rendes esetben a húsból juttat a szervezetébe. Az Ön étrendjének összetétele a test szükségleteit kellene, hogy kövesse, és szakember ellenőrzése alatt kellene azt összeállítani. Nem szabad alábecsülni a felhasznált összetevők minőségét sem.

Az összes alapanyag, amelyből az Ön étrendjét összeállítjuk specializált beszállítóktól származik, mivel az étel minősége, és annak tápértéke számunkra elsőrendű szempont. Naponta öt jó minőségű, az Ön szükségletei érdekében előállított, frissen készült hús nélküli ételt tudunk felkínálni.

dieta-pre-zeny-vegetarian.png
Megrendelés Diéta nők - vegetáriánus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk
dieta-pre-muzov-vegetarian.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - vegetáriánus
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk

Árjegyzék

 Egy napi ár próbahét 1 hónap
NŐ / 5.000kJ 4990 Ft 4650 Ft
FÉRFI / 7.000 kJ 5360 Ft 4990 Ft
* ingyenes hűtőkocsikkal történő szállítás

Megrendelés

Vegetáriánus

1. Az Ön rendelése
Az étkezési program kezdete pillanatnyilag hétfő, vasárnap esti szállítással. A szállítás 15:00 és 22:00 óra között történik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hétvégi szállítás a péntekivel együtt kerül kézbesítésre.
 
 

Javasoljuk, ha szeretné szervezetéből eltávolítani a nemkívánatos salakanyagokat, ez könnyít az emésztési rendszerén, és határozottan jobban elindítja a fogyást.
2. Az Ön elérhetőségi adatai
3. Szállítási adatok
4. Vasárnapi szállítás*
Hétvégi szállítás, vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
3. Ajándékutalvány

Ajándékutalvány mintája. Az Ön számára generált utalvány az Ön email címére fog megérkezni a rendelés elküldése után. Az utalványt gond nélkül ki tudja nyomtatni.


4. Ajándékozott személy adatai
Automatikusan az utalványra kerül
5. Megjegyzés

Megjegyzés: Az űrlap elküldésével elfogadja a kereskedelmi feltételeket 

Referenciák

-11 kg Kristina Červenková

Első eredmények már két hét után

Kristina Červenková


podte-s-nami-do-toho-vegeta.png
Megrendelés Válassz minket, mert mi
bevásárlunk, megfőzzük és kiszállítjuk
aaa