Fontos információk

  • a megszakítás előtt 2 nappal 12:00 óráig jelenthető be a diéta megszakítása (a szünetelés idején eltelt napok a program végén pótolva lesznek)
  • az étkezés kezdetének dátumát önállóan meghatározhatja
  • a szállítás mindig vasárnap, kedden és csütörtökön történik 18:00 és 22:30 óra között
  • hétvégi szállítás vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
  • amennyiben allergiás valamilyen ételre, kérjük tájékoztasson erről a Megjegyzések rovatban

Turbó

Közeledik a szabadság, és szeretne gyorsan belefogyni a fürdőruhába? Esetleg valamilyen rendezvényre készül és nem fér bele szexi ruhájába? Meg tudjuk érteni, ha néha szükséghelyzetre kerül sor, amikor nincs idő várni a hosszan tartó diéta hatásaira.

Pont ilyen helyzetekre alkalmas a kéthetes Gyorsdiéta. Kalóriatartalma alacsony, de megfelelő mennyiségű fehérjét, zsírt és szénhidrátot tartalmaz. Nem kell attól tartania, hogy az étrend radikális megváltoztatásával nem jutna hozzá azokhoz a tápanyagokhoz, amelyekre szervezetének szüksége van. Az egyetlen amitől megfossza a gyorsdiéta az Ön szervezetét, azok a felesleges kilók, amelyek gyorsabban eltűnnek, mint más programok keretein belül. Ráadásul a rossz táplálkozási szokásokat is legyőzi, és megtanul egészségesen élni.

A turbódiéta alatt a friss ételekkel együtt szelént is be kell vennie, ez erősíti az immunrendszerét és jótékonyan hat a bőrre, körömre és a hajra. A jó egészség elérését a vitamintabletták is segíteni fogják, ezeket megkapja tőlünk az ételekkel együtt.

Figyelmeztetés – a Gyorsdiéta teljes időtartama alatt tilos bármilyen alkoholos ital fogyasztása, mert az jelentősen lelassítja a zsírégetést. Végezetül ez egy jó ok arra, hogy az ember rájöjjön, hogy anélkül is jól lehet szórakozni, nem igaz?

rychla-dieta-turbo.png
Megrendelés Diéta turbó
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk

Árjegyzék

Turbó
Ár per fő (2 hét) jelenleg nem kapható
* ingyenes hűtőkocsikkal történő szállítás

Megrendelés

Turbó

1. Az Ön rendelése
Az étkezési program kezdete pillanatnyilag hétfő, vasárnap esti szállítással. A szállítás 15:00 és 22:00 óra között történik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hétvégi szállítás a péntekivel együtt kerül kézbesítésre.
 
 

Javasoljuk, ha szeretné szervezetéből eltávolítani a nemkívánatos salakanyagokat, ez könnyít az emésztési rendszerén, és határozottan jobban elindítja a fogyást.
2. Az Ön elérhetőségi adatai
3. Szállítási adatok
4. Vasárnapi szállítás*
Hétvégi szállítás, vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
3. Ajándékutalvány

Ajándékutalvány mintája. Az Ön számára generált utalvány az Ön email címére fog megérkezni a rendelés elküldése után. Az utalványt gond nélkül ki tudja nyomtatni.


4. Ajándékozott személy adatai
Automatikusan az utalványra kerül
5. Megjegyzés

Megjegyzés: Az űrlap elküldésével elfogadja a kereskedelmi feltételeket 

Referenciák

-11 kg Kristina Červenková

Első eredmények már két hét után

Kristina Červenková


podte-s-nami-do-toho-turbo.png
Megrendelés Válassz minket, mert mi
bevásárlunk, megfőzzük és kiszállítjuk
aaa