Fontos információk

  • a megszakítás előtt 2 nappal 12:00 óráig jelenthető be a diéta megszakítása (a szünetelés idején eltelt napok a program végén pótolva lesznek)
  • az étkezés kezdetének dátumát önállóan meghatározhatja
  • a szállítás mindig vasárnap, kedden és csütörtökön történik 18:00 és 22:30 óra között
  • hétvégi szállítás vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
  • amennyiben allergiás valamilyen ételre, kérjük tájékoztasson erről a Megjegyzések rovatban

Lisztérzékeny

Talán hallott már a gluténmentes diétáról, csak nem tudja, mit jelent ez pontosan. Netán Ön is az „elítéltek“ közé tartozik, akik számára a gluténérzékenység miatt nem áll fenn az a lehetőség, hogy bármikor elfogyasszanak egy egyszerű búzalisztből készült kiflit, vagy fehér lisztből készült kalácsot?

Bár első hangzásra hátrányról van szó, ezt könnyen saját javára fordíthatja. Mivel a lisztérzékenyek nem fogyaszthatnak fehér lisztet, pótolniuk kell azt sokkal egészségesebb élelmiszerekkel, olyanokkal, mint amilyen a hajdina, természetes rizs, vagy amaránt liszt. Például a hajdina könnyen emészthető, csökkenti a vér koleszterinszintjét, és a magnéziumtartalma miatt magas a tápértéke. Az amarántliszt a jelentős rosttartalmán kívül foszfort, magnéziumot, kalciumot, vasat, káliumot, cinket, valamint B1 és B2 vitaminokat is tartalmaz. Ilyen tápérték-gazdagságot hiába keresne a hagyományos fehérlisztből készült termékekben.

A lisztérzékeny diéta nemcsak olyan embereknek felel meg, akik glutént egészségügyi szempontokból nem fogyaszthatnak, hanem olyanoknak is, akik egészségesebben és változatosabban szeretnének táplálkozni.

dieta-pre-muzov-celiatik.png
Megrendelés Diéta nők - lisztérzékeny
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk
dieta-pre-zeny-celiatik1.png
Megrendelés Diéta férfiaknak - lisztérzékeny
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk

Árjegyzék

 Egy napi ár próbahét 1 hónap
NŐ / 5.000kJ jelenleg nem kapható jelenleg nem kapható
FÉRFI / 7.000 kJ jelenleg nem kapható jelenleg nem kapható
* ingyenes hűtőkocsikkal történő szállítás

Megrendelés

Lisztérzékeny

1. Az Ön rendelése
Az étkezési program kezdete pillanatnyilag hétfő, vasárnap esti szállítással. A szállítás 15:00 és 22:00 óra között történik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hétvégi szállítás a péntekivel együtt kerül kézbesítésre.
 
 

Javasoljuk, ha szeretné szervezetéből eltávolítani a nemkívánatos salakanyagokat, ez könnyít az emésztési rendszerén, és határozottan jobban elindítja a fogyást.
2. Az Ön elérhetőségi adatai
3. Szállítási adatok
4. Vasárnapi szállítás*
Hétvégi szállítás, vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
3. Ajándékutalvány

Ajándékutalvány mintája. Az Ön számára generált utalvány az Ön email címére fog megérkezni a rendelés elküldése után. Az utalványt gond nélkül ki tudja nyomtatni.


4. Ajándékozott személy adatai
Automatikusan az utalványra kerül
5. Megjegyzés

Megjegyzés: Az űrlap elküldésével elfogadja a kereskedelmi feltételeket 

Referenciák


podte-s-nami-do-toho-celiat.png
Megrendelés Válassz minket, mert mi
bevásárlunk, megfőzzük és kiszállítjuk
aaa