Fontos információk

  • a megszakítás előtt 2 nappal 12:00 óráig jelenthető be a diéta megszakítása (a szünetelés idején eltelt napok a program végén pótolva lesznek)
  • az étkezés kezdetének dátumát önállóan meghatározhatja
  • a szállítás mindig vasárnap, kedden és csütörtökön történik 18:00 és 22:30 óra között
  • hétvégi szállítás vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
  • amennyiben allergiás valamilyen ételre, kérjük tájékoztasson erről a Megjegyzések rovatban

Diéta férfiak számára

Még akkor is, ha a férfiak a fogyáshoz nem úgy viszonyulnak, mint a nők, a megfelelő testsúly- és az egészséges étkezés fontosságáról nem volna szabad megfeledkezni. Az egészséges étrend, és életmód segíti Önt, hogy megszabaduljon a koleszterinszinttel való problémáktól, csökkentse a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, sőt abban is, hogy javítsa a szexuális teljesítményét.

A férfiak eszményképe egy izmos alak, aki a hatalmat, erőt, harciasságot és a bátorságot testesíti meg. A nem kiegyensúlyozott, és egészségtelen táplálkozással ezt aligha közelítheti meg. Próbálja ki a férfiaknak szánt eDiétát, és válassza ki annak módját, melynek eredménye nemcsak egy jobb fizikai kinézet, hanem egyúttal egy egészségesebb életmód is. A megfelelően kiválasztott rendszeres tornagyakorlatokat megtartva így rövid időn belül leküzdheti a felesleges kilókat, és azok helyett egy új öntudatot ölthet.


Árjegyzék

FÉRFI / 7.000 kJ próbahét (5 nap) próbahét (7 nap) 1 hónap (20 nap) 1 hónap (28 nap)
Egy napi ár 4750 Ft 4660 Ft
4510 Ft 4430 Ft
* ingyenes hűtőkocsikkal történő szállításMegrendelés

Diéta férfiak számára

1. Az Ön rendelése
Az étkezési program kezdete pillanatnyilag hétfő, vasárnap esti szállítással. A szállítás 15:00 és 22:00 óra között történik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hétvégi szállítás a péntekivel együtt kerül kézbesítésre.
 
 

Javasoljuk, ha szeretné szervezetéből eltávolítani a nemkívánatos salakanyagokat, ez könnyít az emésztési rendszerén, és határozottan jobban elindítja a fogyást.
2. Az Ön elérhetőségi adatai
3. Szállítási adatok
4. Vasárnapi szállítás*
Hétvégi szállítás, vagy munkahelyre történő kézbesítés esetén töltse ki kérjük a hétfői ételadag vasárnapi szállításra vonatkozó címét.
3. Ajándékutalvány

Ajándékutalvány mintája. Az Ön számára generált utalvány az Ön email címére fog megérkezni a rendelés elküldése után. Az utalványt gond nélkül ki tudja nyomtatni.


4. Ajándékozott személy adatai
Automatikusan az utalványra kerül
5. Megjegyzés

Megjegyzés: Az űrlap elküldésével elfogadja a kereskedelmi feltételeket 

Referenciák


aaa