eDiéta szakfelügyelete

Fogyjon szakemberek felügyelete alatt!

Mgr. Pitonak Tamás

Mgr. Pitonak Tamás

Az eDiéta tervezet társalapítója

Tamáš, ügyvezető igazgatónk, és a társaság alapítója. A hosszú évek gyakorlatával rendelkező gasztronómus és táplálkozási szakértő naponta kommunikál az ügyfelekkel. Okleveles menedzser és táplálkozási szakértő, a STOB és AVP társaságok tagja, néhány tanúsítvány tulajdonosa, nagy támogatója és hirdetője az egészséges főzésnek, étkezésnek és pozitív gondolkodásnak.

 
Bruszt Veronika

Bruszt Veronika

Regionális igazgató Magyarországon

Veronika jelenti Önök számára Magyarországon az első támaszt a velünk való kapcsolattartásban, irányítja az eDiéta tervezet széles körben történő népszerűsítését és megismertetését mindazokkal akik egészségesen szeretnének élni, illetve fogyni vágynak és igényük van a tervezetünkkel kapcsolatos lehetőségek megismerésére, továbbá segít a fogyókúrák gyakori útvesztőiből való kikerülésben. Koordinálja a magyarországi és szlovák szakemberek összmunkáját, hogy minőségi szolgáltatásban részesüljön minden kedves Ügyfelünk.

 

 
Dr. Király Éva

Dr. Király Éva

dietetikus, táplálkozási tanácsadó

Éva sikeres modellből lett dietetikus. Feladata a helytelen táplálkozásból adódó betegségek megelőzése, a korszerű, egészséges és tudatos táplálkozási információk átadása, felnőttek és gyermekek számára a következő területeken: egészségmegőrző táplálkozás egyéni anyagcsere adottságoknak megfelelően, inzulin rezisztencia, PCOS, endometriózis, cukorbetegség, pajzsmirigy megbetegedései (alulműködés, Hashimoto), táplálékintoleranciák, fogyás
 Tagja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Kamarájának, a Magyar Diabetes Társaságnak és a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak.
 
Videót tartalmaz Magos Zoltán

Magos Zoltán

Minőségért felelős szakember - vezető konyhai koordinátor

Zoltán magyar mesterszakács, az olasz konyha "nagykövete" és az eDiéta koncepció kulcsembere, aki az ételeink minőségére nyújt biztosítékot. Célja, hogy folyamatosan újat és egészségeset alkosson, hiszen tudja, hogy nagyon sok embernek fontos az egészséges táplálkozás és mégtöbben szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól. Nagy öröm számára egy-egy pozitív visszajelzés.
 

Szabó István

fitness és egészséges életmód tanácsadó, testnevelő tanár és Cross Core oktató

István már  gyerekkora óta rendszeresen sportol és elkötelezett híve az egészséges életmódnak, ezért is választotta szakmájául a testnevelő tanári pályát, amely mellett Cross Core edzéseket is tart, illetve rendszeresen részt vesz tömegsportokon. Személyi edzései és órái mindig hangulatosak és változatosak, szereti mozgásra ösztönözni az embereket, kihívás számára, ha testsúlyával elégedetlen emberekkel dolgozhat együtt. Segít megtalálni a helyes és kielégítő mozgásformát mindenkinek, aki tanácsokért fordul hozzá!
 
MUDr. Ilavsky Adriana

MUDr. Ilavsky Adriana

Dietetikus - szakértő

Dr. Ilavsky szakmai szempontból segít a tervezet végrehajtásában. Szakterülete a táplálkozástudomány anyagcsere zavarai, elhízás és a diabetológia. Több táplálkozással és diétával kapcsolatos tévéműsor szakmai felelőse.

 
RND. Sviezena Barbara PhD

RND. Sviezena Barbara PhD

táplálkozási előadó, genetikus

A Welko Egészséges Életmód Intézetének vezető előadója. Barbara genetikus, molekuláris biológus és egyúttal a Táplálkozási tanácsadó, Gyermekélelmezés és Táplálkozási genetika Nutričná genetika oklevelek tulajdonosa. Szlovákiában és Csehországban tart előadásokat táplálkozással kapcsolatos tanfolyamokon.