GYIK - gyakran ismételt kérdések

Melyek az eDiéta tervezet előnyei?

EGY EGÉSZ NAPRA VALÓ ÉTELT HOZUNK AZ ASZTALÁRA, NE VESZTEGESSE IDEJÉT FŐZÉSSEL. ÉTKEZZEN RENDSZERESEN ÖTSZÖR NAPONTA ÉS KÖZBEN FOGYJON!!!

  • Az ételek energiatartalmuk alapján kiegyensúlyozottak, megfelelő napi fehérje-, szénhidrát- és zsírbevitel elosztással
  • Az ételek frissek, nem kerülnek lefagyasztásra
  • Minden étel mikrohullámú sütőben is használható egyszer használatos csomagolásban kerül kézbesítésre
  • Egy újabb hét kezdetén megkapja az egész hétre szóló étrendet 
  • Ne vesztegesse idejét főzéssel vagy kalóriaszámítással – mi mindezt megtesszük Ön helyett
 

Hogyan készül az étel?

Az ételeink naponta frissen készülnek, nem kerülnek lefagyasztásra, hűtve juttatjuk el azokat Önhöz. Új, modern konyhával vagyunk felszerelve. Dietetikusok által vezetett csapat dolgozik minden nap azon, hogy az ételek nemcsak finomak, jó minőségűek legyendk, de teljesítsék a hatásukat is, Ön pedig csökkenthesse testsúlyát.

 

Milyen alapanyagot használnak?

Több éves tapasztalattal rendelkezünk ételkészítés, és jó minőségű alapanyag beszerzése területén. Manapság az számít “trendinek”, ha “nature food” alapú- és bio élelmiszerből származó alapanyagot használunk. Igyekezetünk az ételeink ízében, és a vevőink – Önök – megelégedettségében nyilvánul meg.

 

Kipróbálható az Önök eDiéta tervezete?

Az összes általunk kínált programot próbaszerűen rövidebb időre is megrendelheti – egy próbahétre, de az egészséges táplálkozási mód beállításához ideális a három hónap.

 

Mennyit fogyhatok az Önök diétája segítségével?

A súlycsökkenés egyénileg eltérhet. Tervezetünk sikeressége meghaladja a 94 %-ot, az első hónapban jó esetben 3-4kilót kellene fogynia. A jojó hatás elkerülése érdekében a súlycsökkenésnek fokozatosnak kellene lennie.

 

Mit igyak?

A diéta során napi 2-3 liter folyadék bevitelét ajánljuk. A legjobb italoknak a csökkentett ásványi anyag tartalommal rendelkező ásványvizek, gyógyteák és hasonlók számítanak. A szénsavas és édes italokat kerülnie kell.

 

Mi a helyzet az alkohollal?

Fogyókúra során az alkoholt teljes mértékben korlátozni kell, de társaságban vagy rendezvény során elfogyasztott egy pohár száraz fehérbor nem árthat meg. Viszont ilyenkor kerülni kell a szendvicseket...

 

Kell-e tornázni?

A mi tervezetünk a napi kiegyensúlyozott tápértékbevitelen alapszik, de bármilyen testmozgás hasznos. Természetesen az Ön fizikai edzettségén múlik. Ha a fogyást kiegészíti konditerem látogatásával, hetente kétszer eljár úszni, otthon fog tornázni, vagy néhányszor hetente elmegy a parkba vagy erdőbe sétálni, nem ronthat el semmit. Az a fontos, hogy éjszaka rendesen pihenje ki magát, és szervezetének biztosítson elegendő mennyiségű folyadékot. A siker be fog következni!

 

Mi van akkor, ha az ebédet nem tudom megenni, mert munkaebéden kell részt vennem?

Étteremben ízlés szerint egy könnyű ételt rendel magának. Fél adagot vagy gyermekporció rendelését javasoljuk, ezután pedig folytassa ételeink fogyasztását.

 

Szüneteltetni kell az ételszállítást, pl. szolgálati út, szabadság miatt?

Ételszállítás szüneteltetése esetén az ügyfél nem veszíti el a kihagyott napokat. A kihagyott napok számával meghosszabbodik a szerződése.

 

Miért 3 hónapos a javasolt diéta?

Az első hónap során megjelennek az első látható eredmények, de jelentősebb és tartósabb hatás három hónap után nyilvánul meg. Minden csak az Ön ideális testsúlyról alkotott elképzelésén múlik. Az ételek hosszan fogyaszthatók a racionális étkezés és egészséges életmód keretein belül is.

podte-s-nami-do-toho-gurman.png
Megrendelés Válassz minket, mert mi
bevásárlunk, megfőzzük, kiszállítjuk